Hoflaankerk Kralingen

26 juni 2021

20:00 uur

Music for a while: Ana-Marija Brkic & Wouter van der Wilt

Eindelijk, music after a while. We kunnen weer concerten organiseren! Voorlopig nog voor 50 mensen én livestream.

De naam van het Programma, Music for a while, is ontleend aan het eerste lied van Purcell waarmee het concert opent. De verschillende liederen en arias worden gezongen door Ana-Marija Brkic. Ze heeft gestudeerd en gewerkt in Wenen, oorspronkelijk van Kroatische afkomst. Sinds kort woont ze in Rotterdam, vlakbij de Hoflaankerk.

Voor meer info over Ana-Marija, zie www.ana-marijabrkic.com

Wouter van der Wilt begeleidt haar en speelt een aantal orgelwerken. Het programma bevat 17e en 18e eeuwse muziek, barokmuziek dus, en gaat een aantal Europese landen langs. Engeland met Purcell (o.a. If music be the food of love en Music for a while) en Stanley, Frankrijk met Lully (Que vois-je?) en Rameau (Aux langeur d’Apollon), Italië met Frescobaldi (cosi mi disprezza), Duitsland met Schütz (Eile mich Gott zu erretten), Bach (Dorische Toccata en fuga) en Händel. Voornamelijk een lichtvoetig, zomers programma. We hopen dat veel mensen de Hoflaankerk weer weten te vinden.

Wanneer u dit concert live wilt meemaken, meldt u aan via info@orgelconcertenhoflaankerk.nl. Als u het concert vanuit huis wilt meemaken kan dat via de livestream:  https://www.youtube.com/watch?v=rfQdiYD6TQE

Toegang is vrij, aanbevolen bedrag voor een vrijwillige bijdrage ( via tikkie of contant: 10,-)